Karriär

vi är alltid på på jakt efter
nya medarbetare

Karriär

Gör karriär hos oss på fire and
risk engineering

Vi vet att vår framgång grundar sig i nöjda medarbetare och vi lägger därav stort fokus på att verka för en arbetsplats där alla trivs och får möjlighet att utvecklas, samt ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stimulans i sitt arbete gentemot kund och samarbetspartner. En bra arbetsmiljö och ett aktivt arbetsmiljöarbete är en förutsättning för att vi skall kunna skapa kvalitet och effektivitet i vår verksamhet.

Nöjda medarbetare ger nöjda kunder, nöjda kunder ger nöjda medarbetare = vårt lätta koncept för framgång.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en bra lön och ett mycket generöst bonussystem

Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare!

Vi erbjuder en garanterat bra lön och ett mycket generöst bonussystem. Du kommer få mycket ansvar och vara med i många spännande projekt, stora som små. Vi har en individuellt anpassad utbildningsplan som sträcker sig över 5 år och som bla innefattar fördjupning i sprinkler, brandlarm, konstruktion, CFD, PFS, PBL. När du är mogen så ser vi till att du certifierar dig som SAK3.

Du får träningskort och möjlighet att träna på betald arbetstid. Vi genomför kontinuerliga hälsokontroller och har ett mycket bra försäkringsskydd som innefattar vårdgaranti med snabb tillgång till specialistläkare och inkomstförsäkring.

Kontakta Johan Hallencreutz för frågor och mer information.

Johan Hallencreutz

VD och grundare
Brand- och riskingenjör
Certifierad sakkunnig SAK3

073-300 00 70
hallencreutz@fireab.se

Student / Trainee

Kombinera dina studier med arbete
som konsult hos oss

Vi på Fire ger studenter möjlighet att kombinera studier med arbete, så kallade traineetjänster. Att kombinera jobb med studier innebär att man som student får en inblick i vad jobbet som konsult innebär. Samtidigt får studenten en extra inkomst. 

Hos oss anpassar ni ert arbetet utifrån era studier och lägger upp en individuellt anpassad utbildningsplan. Vi ser till att ni får följa med på byggarbetsplatser, besöka kunder, vara med på möten, lösa problem och mycket annat. Ni kommer framförallt att få arbeta tätt med flera av våra mycket kompetenta konsulter. Som trainee hos oss kommer att ge er ett försprång in i branschen då det kommer resultera i goda kunskaper för er framtida karriär.

vill du bli en av oss?

Vårt företag erbjuder en arbetsplats där du kan trivas, växa och upprätthålla en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Nöjda medarbetare ger nöjda kunder, vilket är nyckeln till vår framgång. Läs mer om oss eller kontakta oss så berättar vi mer!