Hållbarhet

vi strävar efter hållbara & funktionella brandskyddslösningar

Hållbarhetsarbete

Fire and risk engineering
- din hållbara konsult

För oss är det viktigt att verka för ett hållbart samhälle på alla sätt som vi kan och vi har bestämt oss för att det måste få kosta både tid och pengar.

Vi vill ligga i framkant och på så sätt inspirera andra så att vi gemensamt kan driva utvecklingen framåt i branschen. Vår ambition är att ständigt förbättra oss och dela vårt brinnande intresse i dessa frågor.

Fire vann 2022 års pris på Västerås Stads näringslivsgala för bästa hållbarhetsföretag. Ett härligt kvitto för oss att vi är på rätt väg. www.guldstänk.se Utmärkelsen delas ut för att inspirera samt premiera företagsamma företagare och organisationer som utvecklar sina verksamheter och förverkligar sina visioner. Vi är otroligt stolta över denna utmärkelse.

Fire är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt ISO 26 000. ISO 26 000 handlar om organisationers sociala ansvarstagande och denna certifiering är vi särskilt stolta över. Vi ville även göra mer inom miljöområdet och år 2020 så blev vi som första brand- och sprinklerkonsult i Sverige klassade som klimatpositiva enligt PAS 2060.

Desto fler organisationer som resonerar likadant desto närmare kommer vi målen. Förutom miljöarbetet och våra externa sociala satsningar så tycker vi att det är viktigt för hela branschen att jobba för etisk prissättning och goda verksamhetsmetoder.

Vår största och viktigaste tillgång är våra kunder men också våra medarbetare. Det är avgörande för företagets framtid att se till att vår personal trivs. Mår personalen bra sprider sig detta till våra kunder och deras upplevelse.

Hållbarhetsrapporter

Rapporter som visar Vårt hållbarhetsarbete

Vi drivs av miljö och hållbarhet. I dessa rapporter kan du ta del av det arbetet.

Visselblåsning

Nedanstående formulär användas för att anonymt rapportera oegentligheter inom fire.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.