Köpcentrum och handel

Tuna Park köpcenter i Eskilstuna

Nyproduktion av ett fristående köpcenter på 20 000 m2 med ca 40 butiker. Anläggningen är mycket personintensiv och har dimensionerats analytiskt. Brandskyddet består bland annat av sprinkler, brandlarm och brandgasfläktar. Fires roll har varit projektering, stöd under byggtiden samt kontroll av utförande.

Svava Gallerian  i Uppsala

Ombyggnad av galleria i 4 plan med ett anslutande hotell i 4 plan. Totalt 22 000 m2 med ca 20 butiker och 6 restauranger samt ett parkeringsdeck. Brandskyddet består bland annat av sprinkler, brandlarm och brandgasfläktar. Fires roll har varit projektering, stöd under byggtiden samt kontroll av utförande.

ICA Maxi i Borlänge

Nyproduktion av ett nytt ICA Maxi. Anläggningen är på 10 000 m2 och är i princip utförd som en enda brandcell.Fires roll har varit projektering analytisk dimensionering.

ICA Maxi Karlskoga

Tillbyggnad från Kvantum till Maxi. Butiken är på 6500 m2 och är dimensionerad för 660 personer. Under mark finns även ett större personbilsgarage för kunder som har förbindelse med butiken. Fires roll har varit projektering analytisk dimensionering.